Etiketter

, ,

Fick till bröllopspresent tre tavlor med utvalda tips jag samla ihop på möhippan av främmande människor om ”hur få ett gott äktenskap”. Tavlorna har väntat på att få komma upp och i sommar kom de upp på väggen i sovrummet.

15_tavla_02

En spegel som vi köpt från Kasvihuoneilmiö målade jag från svart till vit med vitkalkfärg och hängde upp bredvid tavlorna. Tavelramarna fick även de en omgång av färgen för att de skulle ha samma nyans av vit.

15_spegel_04

Märkte sedan att det blev lite vit på vit, så hängde ett blått sidenband emellan tavlorna och som lilla pricken på ett utropstecken en ”I love you” tag i ändan av bandet under tavlorna. Det blåa bandet bröt det vita och helheten blev mycket bättre.  15_tavla_01

När spegeln kom upp lade såg jag vår byrå från Ikea i spegeln. Byrån har varit tänkt att vara en tillfällig lösning tills vi hittar en mer passande byrå, då den med sitt billiga plast inte passat in. Men då den till storlek fungerar och vi inte ännu hittat en ny byrå så får den duga. Jag beslöt dock att fixa till den lite. Köpte nya handtag från Ikea och klippte av ett spetsgardin bitar och limma fast dem på lådornas framsida. Nu fick byrån en lite gammalstil över sig och passar bättre in i sovrummet en tid ännu.