Etiketter

, ,

På onsdagen sade vi upp lägenheten som varit vårt första gemensamma hem sedan 2004, samma kväll meddela bloggen att det var ett år sedan jag börja blogga. Så även om det känns lite svårt att tänka sig att lämna lägenheten och Esbo , så känns det spännande att få flytta in i huset som vi för ungefär ett år sedan börja riva och göra om till vårt eget.

Slutade jobb tidigare på onsdagen, eller rättare sagt sluta jag helt normalt, men för mig tidigt (brukar sitta ganska länge på jobb på kvällarna för det är så roligt att sitta där ibland o jobba sent) för att snabbt hinna titta in i Antika affären Faasani för att få inspiration. Härliga möbler som de har där och jag kunde definitivt ge enhel del ett hem i Pargas bara inte plånboken skulle sätta stopp. Brevid Faasani hitta jag även Byggnadsapoteket, men det hade just hunnit stänga, så dit får jag gå en sväng någon annan dag.

Hittade dock i Etola en precis passlig liten vedkorg för övervåningen, så det fick bli min lilla present till ett års bloggande.

Så här kommer en bild på korgen, lamporna i köket ovanför köksön från IKEA och gammal bastubänken som fick flytta in i badrummet. Bänken står nu där jag tänkt att det skall komma ett skåp för handdukar, men innan jag hittat ett passligt skåp får bänken stå där.

Annonser