Etiketter

, , , ,

Farsdagen till ära kom min pappa och hjälpte till och skruva fast lite saker. Först kom lampan i hallen upp. Det är en gammal lampa som häng där på samma ställe sedan alltid och nu får den fortsätta pryda vår hall. Sedan fortsatt vi skruva uppe i badrummet.

Spegeln kom på plats, lite hängare och så våra lampor ovanför handfatet. Lamporna ovanför handfatet valde vi sådan som går att vika ut, så att Tom får ordentligt med ljus när han rakar sig och jag lite extra belysning när jag eventuellt läser i badkaret. Mycket praktiska.

Toaletten har också kommit på plats. Toaletten är återvänd från huset, men vi skaffa ett nytt lock. Även om det ser ut i butiken att det skulle finnas hur många alternativ att välja emellan, så var det sist och slutligen inte så många tyckte vi som passa till en gammal Arabia stol. Bredvid toaletten har jag även en gammal Arabia potta i porslin, den passar jättefint in i vårt ljusa badrum. Torr testade badkaret, oj, oj vad det skall bli skönt att få använda det påriktigt.

Medan pappa och jag höll på att skruva uppe, så börja Tom skruva fast handtagen i köket. Det är ett minus med att ha mycket skåp, det finns en hel del handtag som skall skruvas fast, som tur fick vi låna en schablon och det var bara att välja att skall handtaget vara liggande eller stående, borra och skruva – färdigt.